WebTárhely 2
Hétköznap (8-16) 06 1-788-62-77
Hétköznap (16- ), Hétvége 06 20-416-79-96
SupportChat OLE

Webtárhely

PHP, MySQL, 2 GB tárhely
6.000 Ft/év
  • 2 GB webtárhely
  • Időzített parancsfuttatás
  • 24 órás ügyfélszolgálat
  • IspCP Omega admin felület

Viszonteladói tárhely

Már
3.000 Ft/hó
  • 10 GB webtárhely
  • Max 10 db domain
  • Max 10 db MySQL adatbázis
  • Max 10 db adatbázis
  • IspCP Omega viszonteladói admin felület

Backup tárhely, FTP bérlés

Már
1.800 Ft/hó-ért
  • 50 GB tárhely
  • 100 db FTP tárhely hozzáférés
  • Admin felületen menedzselhető hozzáférések

A többfelhasználós FTP-webtárhely



A virtuális FTP szerver szolgáltatás lehetőséget biztosít a CSM500-as csomagok tárterületén FTP szerver üzemeltetésre úgy, hogy az FTP szerver által elérhető fájlok teljesen elkülönülnek a webes tartalmaktól. A csomaghoz tartozó hozzáféréssel ("admin" az FTP szerver által kezelt mapparendszer teljes körűen elérhető (írható, olvasható, törölhető). Az adminisztrációs felületen tetszőleges számú felhasználó kezelhető. Az FTP szerver felhasználói csak az adminisztrációs felületen beállított mappán belüli fájlokat érik el. A felhasználók feltöltéseit korlátozhatja az adminisztrátor, de az FTP felhasználók szabadon törölhetik, letölthetik az elért mappán belüli fájlokat. A webes adminisztrációs felületen a tárterületet adminisztrátora az "FTP szerver" lehetőséget választva érheti el az "FTP felhasználók" listáját, ahol törölhet, módosíthat, létrehozhat FTP felhasználókat. Mivel az FTP protokoll IP cím alapú, így a teljes géphez tartozóan egyedinek kell lennie az FTP felhasználók neveinek, így egy FTP felhasználónevet a teljes szerveren csak egyszer lehet használni, függetlenül attól, hogy azt melyik domainhez állították be. Így tehát előfordulhat, hogy akár az első felhasználónév beállításakor az adminisztrációs felület azt jelzi, hogy a felhasználónév foglalt. A létrehozott FTP felhasználók felhasználóneve nem, de jelszavuk, saját mappájuk és feltöltési korlátjuk módosítható. A virtuális FTP felhasználóhoz megadott feltöltési korlát nem a mappában tárolható fájlok maximális méretét jelenti, hanem a felhasználó által maximálisan feltölthető fájlok mennyiségét. Amennyiben a felhasználó eléri ezt a határt, és saját maga töröl a webtárhelyről, mappából, úgy újra van lehetősége további feltöltésekre a webtárhelyről, mivel a törlések levonódnak a nyilvántartott értékből. Ám ha az általa feltöltött fájlokat nem ő törli, hanem egy másik felhasználó, vagy a rendszer adminisztrátora, úgy a nyilvántartásból a fájlok nem törlődnek, és a felhasználónak nem lesz lehetősége továbbra sem fájlok feltöltésére a webtárhelyről, kivéve, ha az adminisztrátor törli a felhasználó webtárhely terület nyilvántartását.