WebTárhely 2
Hétköznap (8-16) 06 1-788-62-77
Hétköznap (16- ), Hétvége 06 20-416-79-96
SupportChat OLE

Webtárhely

PHP, MySQL, 2 GB tárhely
6.000 Ft/év
 • 2 GB webtárhely
 • Időzített parancsfuttatás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • IspCP Omega admin felület

Viszonteladói tárhely

Már
3.000 Ft/hó
 • 10 GB webtárhely
 • Max 10 db domain
 • Max 10 db MySQL adatbázis
 • Max 10 db adatbázis
 • IspCP Omega viszonteladói admin felület

Backup tárhely, FTP bérlés

Már
1.800 Ft/hó-ért
 • 50 GB tárhely
 • 100 db FTP tárhely hozzáférés
 • Admin felületen menedzselhető hozzáférések
Viszonteladói Tárhely 1(Resellers 1)
PHP futtatás:igen
Összes tárhely:10 GB
Max domainek száma:10 db
Max adatbázisok száma(MySQL):10 db
Havidíj:3.000 Ft
Éves díj:30.000 Ft
Tovább a rendeléshez>>


Viszonteladói Tárhely 2(Resellers 2)
PHP futtatás:igen
Összes tárhely:20 GB
Max domainek száma:20 db
Max adatbázisok száma(MySQL):20 db
Havidíj:5.500 Ft
Éves díj:55.000 Ft
Tovább a rendeléshez>>


Viszonteladói Tárhely (Resellers 3)
PHP futtatás:igen
Összes tárhely:50 GB
Max domainek száma:50 db
Max adatbázisok száma(MySQL):50 db
Havidíj:11.000 Ft
Éves díj:110.000 Ft
Tovább a rendeléshez>>


Viszonteladói Tárhely (Resellers 4)
PHP futtatás:igen
Összes tárhely:100 GB
Max domainek száma:100 db
Max adatbázisok száma(MySQL):100 db
Havidíj:20.000 Ft
Éves díj:200.000 Ft
Tovább a rendeléshez>>


Megrendelés>>

Tárhely viszonteladás menü


Tárhely viszonteladás

Viszonteladói tárhely szolgáltatásunkat főleg olyan vállalkozásoknak kínáljuk, amelyek saját tárhely szolgáltatást szeretnének indítani, ellenben a saját szerverek és szoftverek megvásárlásával és fenntartásával járó költségeket nem szeretnék magukra vállalni. Ezáltal kizárólag az értékesítésre összpontosíthatnának, mivel mentesülnének a megbízható technikai háttér nehéz és időigényes kialakítás és fenntartás költségeitől. Viszonteladói tárhely bérlése esetén WHM rendszert adunk, mely egy komoly adminisztrációs felület, amivel saját és ügyfelei tárhelyeit és domainjeit is kezelheti. Domain viszonteladás szolgáltatásunk kreditrendszerben működik. A kreditrendszerben kreditetek írunk jóvá az Ön által előre kifizet összeg után. Ezáltal szerzett krediteket - mennyiségétől függően - listaárnál sokkal kedvezőbb viszonteladói áron vásárolhatja le magyarországi vagy egyéb nemzetközi domainre.


Viszonteladói szolgáltatásunk alap szolgáltatásai:

Saját IP cím. Overselling engedélyezés. Variálható szolgáltatáscsomagokat, melyeket üzemeltetés közben kiesés nélkül is változtathatóak. Megbízhatóan stabil hardveres és szoftveres háttér. WHM felület Önnek. IspCP Omega felület ügyfeleinek. CentOS szerver operációs rendszer. Sebesség: Quad-Core processzorok, szerverenként legalább 1 Gbites dedikált vonalat belföldi, 100 Mbites dedikált vonalat külföldi irányba. Biztonság. Segítség: kiemelt ügyfélszolgálatot, dedikált ügyfélmenedzsert, e-mail, chat és telefonos segítség egész nap 0-24 óráig.


Hogyan lehetek viszonteladó?

 • 1. Kérjük, küldjön egy üzenetet Cégünknek. Ezt legegyszerűbben a megrendel gomb megnyomása után az adatok kitöltésével tudja megtenni.
 • 2. E-mailben elküldjük Önnek a megfelelő dokumentumokat.
 • 2. Kérjük, töltse ki őket, írja alá és küldje vissza nekünk e-mailben, faxon vagy postán. Leggyorsabb, ha e-mailben vagy faxon küldi el a papírokat.
 • 3. Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!


 • Gyakran ismételt kérdések

  Milyen esetben ajánljuk a viszonteladói tárhelyet?

  Kezdő vállalkozás esetén, amennyiben professzionális kiszolgálást kíván nyújtani ügyfelei alapvető internetes igényei számára. Működő cég esetén, ha szeretné tevékenységét kibővíteni, mellyel a kezdő költségek is megspórolhatóak.

  Mi jelent az overselling?

  Általában a legtöbb tárhelybérlő nem használja ki az általa választott csomag kapacitást, ezért az overselling opció esetén lehetővé válik a viszonteladók számára, hogy tárhelyük kapacitásának fel nem használt kapacitásaikat újraértékesítsék. Például: egy 200 GB viszonteladói tárhely teljes kapacitása 200 GB, amelyből például 100 db 2 GB-os tárcsomag adható el, ellenben nagy valószínűséggel a 100 végfelhasználó nem fogja kihasználni a 200 GB-ot teljes mértékben. Amennyiben átlagosan csak 1,2 GB-ot használnak ki, akkor ténylegesen 120 GB-ot használnak fel a teljes 200 GB kapacitásból. Overselling opció esetén, azonban a ki nem használt 80 GB a viszonteladó által újra bérbe adható, vagyis a 200 GB viszonteladói tárhelyből összesen 166 db 2 GB-os tárhely adható ki (166 x 1,2 GB = 199,2 GB). Azonban a valóságban a ténylegesen felhasznált tárhelykapacitás az adott ügyfélkör függvénye, ezért viszonteladónként más és más.