WebTárhely 2
Hétköznap (8-16) 06 1-788-62-77
Hétköznap (16- ), Hétvége 06 20-416-79-96
SupportChat OLE

Webtárhely

PHP, MySQL, 2 GB tárhely
6.000 Ft/év
 • 2 GB webtárhely
 • Időzített parancsfuttatás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • IspCP Omega admin felület

Viszonteladói tárhely

Már
3.000 Ft/hó
 • 10 GB webtárhely
 • Max 10 db domain
 • Max 10 db MySQL adatbázis
 • Max 10 db adatbázis
 • IspCP Omega viszonteladói admin felület

Backup tárhely, FTP bérlés

Már
1.800 Ft/hó-ért
 • 50 GB tárhely
 • 100 db FTP tárhely hozzáférés
 • Admin felületen menedzselhető hozzáférések
Csomag Webtárhely
200
Webtárhely
1000
Webtárhely
2000
Webtárhely
5000
Webtárhely
10000
Webtárhely
20000
Tárhely méret 200 MB 1000 MB 2000 MB 5000 MB 10000 MB 20000 MB
IspCP Omega felület IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely IspCP Omega tárhely
Használható domain korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
E-mail fiókok száma 1 1 3 5 5 10
E-mail alias 2 2 6 10 10 20
E-mail tárhely korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
MySQL adatbázis korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Adatforgalom nem korlátozott nem korlátozott nem korlátozott nem korlátozott nem korlátozott nem korlátozott
Spam védelem email szemét nélkül spamszűrés vírusirtás nincs több vírus nincs több spam
POP3 pop3 e-mail e-mail email cím email pop3-mal pop3 mail
IMAP imap email e-mail imappal normál e-mail imap mail imap és pop3
FTP hozzáférések ftp hozzáférés ftp kliens ftp tárhely korlátlan ftp ftp hozzáférések
Webmail squirrel mail roundcube horde
Online fájl feltöltés tárhely fájlkezelp tárhely tárhely
CGI, CURL asp tárhely ingyen hosting domain regisztráció cgi futtatás asp futtatás
Időzített scriptek(cron) cron job cron tárhely cron domain időzített php időzített script időzített futtatás
Egyéni hibaoldalak egyéni hibaoldalak
Egyéni .htaccess .hu domain htaccess domain regi htacces
Jelszóval védett mappák mappák jelszóval jelszó védett mappa .com domain védett tárhely
Webstatisztikák analitics .info domain webalizer awstats
PHP, Zend olcsó tárhely php webtárhely zend tárhely php zend tárhely php zend webtárhely
Folyamatos adatmentés backup backup tárhely FTP backup .biz domain
Havi díj 600 Ft+ÁFA 700 Ft+ÁFA 800 Ft+ÁFA 1000 Ft+ÁFA 1200 Ft+ÁFA 2000 Ft+ÁFA
Éves díj 3500 Ft+ÁFA 5000 Ft+ÁFA 6000 Ft+ÁFA 8000 Ft+ÁFA 12000 Ft+ÁFA 18000 Ft+ÁFA
Megrendelés>>

Webtárhely menü


Tárhely adminfelülettel

Felhasználónév és jelszó birtokában Önmaga is menedzselheti saját tárhely és domain neveit az általunk biztosított adminfelület segítségével. De természetesen ezt ügyfélszolgálatunk is elvégezheti Ön helyett. Emelet a nap 24 órájában várjuk kéréseit és kérdéseit is.


CMS kiszolgáló webtárhely

A CMS (Content Management System) segítségével viszonylag gyorsan és sok esetben költséghatékonyan juthat profi, adminfelülettel rendelkező webodlalakhoz. E rendszerek profi tárhelyet igényelnek, melyek cégünknél teljes mértékben rendelkezésre állnak az Ön számára.


MySQL adatbázis webtárhelyhez

Már 2 GB-os csomagunkhoz is adunk MySQL adatbázist, amihez már havi 500 Ft-ért is hozzájuthat. Ne hagyja ki a lehetőséget.


Joomla tárhely

A Joomla hazánkban a leggyakrabban használt CMS kiszolgáló rendszer. Mi azonnali hozzáférhető, és tökéletesen működő tárhelyet tudunk honlapja mögé rakni. A problémamentes rendszerműködést pedig mindig a legfrissebb Joomla rendszerrel biztosítjuk. A Joomla-val profi színvonalú honlap készíthető. Felhasználó barát felülete miatt nem csak cégek, vállalkozások számára ajánljuk, hanem magánszemélyek is, mivel könnyen használható és akár otthoni tevékenységekre is alkalmazató. Rendelkezik tárhely, cikk-, menü-, felhasználó és hirdetéskezelővel, de eznkívül az alapcsomag funciói közé tartozik az RSS- és Atom-hírcsatornák, szavazások, keresőbarát URL-ek, tömeges levél és üzenetküldések, valamint LDAP és OpenID-hitelesítések. A Joomla futtatásához PHP-re és egy webkiszolgálóra van szüksége.


Webtárhely árak

Mint elsőszámú hosting szolgáltatás, az alábbi webtárhely csomagokat tudjuk szolgáltatni ügyfeleinknek. Webtárhely szolgáltatásunk első osztályú! Keresse ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüpont alatt.


Tárhelybérlés során mit kapok?

Amennyiben tárhely csomagot rendel, kap egy bizonyos tárterületet, amelyre elhelyezheti weboldalát. Mindemellett kap egy egyedi, kizárólag az Ön tárterületére mutató domain nevet is.


Mikor férek hozzá a tárhelyem és meddig érvényes?

A rendeléstől és a fizetési igazolástól számított 1 órán belül tárhelye működésbe lép. Ha meglévő domaint irányít át hozzánk, akkor pluszban számolni kell az átirányítás időtartamával is. Amennyiben új domaint regisztrál nálunk, akkor pedig a domain regisztrációs idejével kell számolni. Azonban a domainek átállási, vagy regisztrációs ideje alatt nálunk bérelt tárhelye már működik, ezért honlapja - az IspCP Omega adminisztrációs felületen keresztül – már feltölthető.


Mekkora tárhelyet vásároljak?

Amennyiben még nem rendelkezik weblappal sem kellő tapasztalattal a tárhelyek téren, akkor Önnek a legkisebb tárhelyet ajánljuk. Évközben bármikor kérhet bővítést, melyet csak időarányosan kell kifizetnie. Így elkerülhető, hogy fölösleges vásároljon nagyobb tárhelyet, mint amire szüksége van. Ha már rendelkezik weblappal, akkor nézze meg jelenlegi tárhelyén a tárhely méretét és ez alapján válasszon kínálatunkból. Abban az esetben, ha több fényképet, videót szeretne feltölteni tárhelyére, akkor minimum az 1 GB tárhely méretet ajánljuk. Mindemellett DNS fenntartási díjat is kell fizetnie abban az esetben, ha Cégüknél nem rendelkezik tárhellyel és nem is kíván vásárolnia jövőben sem.


Legfeljebb létrehozható FTP fiókok száma

Szolgáltatásaink során korlátlan ftp fiókot adunk. Továbbá lehetősége van bárkinek (pl. webmasternek vagy ismerősnek) ftp hozzáférést adnia Cégünknél bérelt tárhelyéhez. Ám nemcsak korlátlan, hanem korlátozott hozzáférés beállítására is képes: kizárólag egy könyvtárt érhet el és nem a főkönyvtárat. Mindezt beállíthatja az IspCP Omega FTP kezelőjében.


Maximum létrehozható aldomain, parkolt és hozzáadott domain

Ingyenesen adunk korlátlan mennyiségű parkolt domain és aldomain lehetőséget, valamint 1db hozzáadott domaint.


Brute Force letiltás

Amennyiben Ön többször rosszul adja meg jelszavát IspCP Omega vagy Webmail belépésekor vagy levelező programjában rosszul van megadva a jelszó, akkor ebben az esetben a rendszer letiltja az Ön IP-címét. Ezt a jelenséget nevezik Brute Force tiltásnak. Ha ilyen történne Önnel, küldjön nekünk egy e-mailt, amelyben elküldi IP-címét, mely honlapunkon tud megnézni és majd mi feloldjuk letiltását.


Tárhely rendelés

 • 1. Kérjük, küldjön egy üzenetet Cégünknek. Ezt legegyszerűbben a megrendel gomb megnyomása után az adatok kitöltésével tudja megtenni.
 • 2. E-mailben elküldjük Önnek a megfelelő dokumentumokat.
 • 2. Kérjük, töltse ki őket, írja alá és küldje vissza nekünk e-mailben, faxon vagy postán. Leggyorsabb, ha e-mailben vagy faxon küldi el a papírokat.
 • 3. Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!


 • Gyakran ismételt kérdések

  Mi az a webtárhely?

  A webtárhely egy olyan internetes szolgáltatás, ahol saját weboldalát tudja elhelyezni. Pontosabban egy kiszolgáló szerver erőforrásai számos felhasználó között van felosztva, így egy felhasználó a rendszer által a felhasználó számára dedikált tárhelyet foglal el. Mindez egy egyedi domain név segítségével érhető el, ezáltal a domain beírásakor a webtárhelyen lévő weboldalt jelenik meg. A kisebb forgalmú weboldalakat ilyen bérelt webtárhellyel lehet költséghatékonyabban üzemeltetni.

  Mit jelent a webhosting?

  A webhosting egy angol kifejezés, melynek magyar megfelelője a webtárhely. Mindkettő használata elfogadott hazánkban, ezért a különböző honlapokon vagy az egyik vagy mindkettő használata is megszokott. Mindkét kifejezés ugyanazt a szolgáltatást takarja. A kifejezésről bővebben a „Mit jelent a webtárhely?” GY.I.K. alatt olvashat.

  Mit jelent a CMS?

  A CMS az angol Content Managment System rövidítése, melyet magyarul tartalomkezelő rendszernek (rövidítése TKR) fordítunk. A CMS-ek legfontosabb funkció a következőek: Lehetővé tegyék a könnyű adattárolást és adatelérést, egyszerre biztosítsák számos felhasználó számára az adatok tárolását és megosztását, csökkentsék a redundáns adatbevitelt, lehetővé tegyék a hozzáférés szerep szerinti szabályozást (a felhasználó szerepétől függ, hogy mely adatokat módosíthatja, illetve láthatja), könnyebbé tegyék a kimutatások összeállítását és legutolsó sorban segítsék a felhasználói kommunikációt. Webtartalom-kezelő rendszer (WCMS) WCMS a weblapok készítésének megkönnyítésére szolgálnak, melyek használatával kikerülhető a programozói ismeretek (HTML nyelv, Weboldal feltöltési módszerek, stb.).

  Mit jelent az SQL és a MySQL?

  Az SQL az angol Structured Query Language rövidítése, melyet magyarul strukturált lekérdezőnyelvnek hívunk. Az SQL relációs adatbázis-kezelők lekérdezési nyelve. A relációs adatbázis-kezelők leggyakrabban SQL nyelven programozhatók, ám ennek a nyelnek is léteznek nyelvjárásai. Ez abban nyilvánul meg, hogy bár az SQL alapvető utasításait egyformán, a később beépült nyelvi elemeket már nagyon másképp valósítják meg. A MySQL egy több felhasználós, többszálú, SQL-alapú relációs adatbázis-kezelő. Jelenleg az egyik legelterjedtebb, amely annak köszönhető, hogy egyszerűen beállítható és költséghatékony megoldást nyújt dinamikus honlapok szolgáltatására.

  Mi az a Joomla?

  A Joomla PHP-ben írt nyílt forráskódú CMS, mely a Mambo továbbfejlesztéseként jött létre. MySQL adatbázist használ az adatok tárolására és RSS feed-et, híroldalt, blogot, fórumot, szavazást, naptárat, keresést és különböző nyelvű fordítást tartalmaz. A joomla egy szuahéli eredetű szó, melynek fonetikus kiejtése „jumla”, jelentése pedig mindenki együtt, egy egészként. E szóval fejezték ki a fejlesztők és a közösség elkötelezettségét a projekt iránt.

  Mi az a PHP?

  A PHP a Hypertext Preprocessor rövidítése, mely nyílt forráskódú, számítógépes szkriptnyelv. A PHP-t általában szerver-oldalon használják, mivel legfőbb felhasználási területe a dinamikus weboldalak készítése. Ennek ellenére létezik parancssori interfésze is, valamint önálló, grafikus felületű alkalmazások létrehozására is felhasználható. A PHP nyelv tulajdonképpen a HTML nagymértékű kiegészítése. Rengeteg olyan feladat elvégezésére alkalmas nyelv, amelyre az ügyféloldali szkriptek képtelenek vagy csak korlátozott mértékben képesek. Ilyen például a bejelentkezés, az adatbázis- és fájlkezelés, a kódolás, az adategyeztetés, a kapcsolatok létrehozása, az e-mail küldése, az adatfeldolgozás, stb. Ráadásul ez a programnyelv kiváló segítség minden olyan esetben, ahol nagyszámú ismétlődő feladatsort kell végrehajtani: például képek linkelése és listázása, listakészítés stb.

  Mi az a HTML?

  A HTML (a HyperText Markup Language akronimje) egy leíró nyelv, melyet weboldalak készítéséhez fejlesztettek ki, és napjainkra már a W3C (World Wide Web Consortium) támogatásával internetes szabvánnyá is vált. HTML általában szöveges állományokban található meg internethez csatalakozó számítógépeken. Ezen állományokban találhatóak azok a szimbólumok, amelyek a megjelenítő programnak leírják, hogyan kell feldogozni és megjeleníteni adott állomány tartalmát

  Miért béreljek tárhelyet, ha szerverem is lehet?

  Abban az esetben, ha néhány weboldalt, vagy talán csak egyet szeretne üzemeltetni, nem éri meg Önnek a saját szerver. Egy önálló szerver havi költsége jóval több, mint egy tárhely éves bérleti költsége.

  Elérhető az FTP a weben?

  Csak abban az esetben elérető FTP weben, ha az Ön által használt böngésző támogatja az FTP kapcsolatot (általában támogatják). Azonban a fájlok nem linkelhetők webes felületről! Amennyiben ilyenre lenne szüksége, akkor hagyományos tárhelyet ajánljuk Önnek. FTP elérés 21-es porton a http pedig a 80-as porton zajlik.

  Mi az az e-mail tárhely?

  A gmail szolgáltatásaihoz hasonló: nagy mennyiségű és nagy terjedelmű levelek küldésére specializálódott szolgáltatás. Amelynek egyetlen korlátja a tárhely mérete.

  Mi az a WordPress?

  A WordPress egy modern publikációs platform. Más megfogalmazásban egy PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami a MySQL-t használja adattárolásra.

  A WordPress egy ingyenes és szabadon felhasználható szoftver, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt.

  Mi az a PostgreSQL?

  A PostgreSQL vagy másnéven Postgres egy szabad szoftver licenszű relációs adatbázis-kezelő rendszer. Számos más szabad szoftverhez hasonlóan a fejlesztést önkéntesek végzik közösségi alapon, mely a postgresql.org elsődleges koordináló oldalon érhető.

  Mi az a Drupal?

  A Drupal, amit Dries Buyta fejlesztett, egy PHP-ben írt nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer és fejlesztői keretrendszer. Manapság különösen népszerű az internetes közösségi oldalak létrehozásánál. A Drupal alapmagja támogatja modulok illesztését, amelyek további funkciókkal bővíthetik az alaprendszert. A modulok széles választéka közül lehet böngészni: elektronikus kereskedelem, képgaléria, levelező funkciók stb. A modulos felépítés, a dokumentáció, a tiszta forráskód teszi lehetővé a további funkciók írását PHP ismerettel rendelkezőknek.
  A Drupal szó a holland „druppel” szó angol fordítása, ami azt jelenti, hogy csepp. A név a drop.org weboldalról származik, aminek a kódja volt a Drupal alapja. Dries tulajdonképpen "dorp"-nak (falunak) akarta nevezni az oldalt, de elgépelte a szót és végül úgy gondolta, hogy ez jobban hangzik. A projekt 2000-ben kezdődött.

  Mi az a Weblap?

  Definíció szerint a következő:

  “Egy vagy több webes forrásból származó információk összessége, amelyet egyidejű feldolgozásra szánnak, és egy egyszeri URI határoz meg. Jobban mondva, egy weblap egy webes forrás, amely további webes forrásokat foglalhat magába egyetlen közös egységként való feldolgozásra, és azon egyedüli webes forrás URI-je hivatkozik rá, amely nem foglaltatik benne.” - World Wide Web Consortium
  Weblapot megfelelő protokoll segítségével személyi számítógépünkön (például otthonról), az internetről vagy bármilyen más számítógép-hálózatról érhetünk el. Weblapokat az interneten a webcímükkel, vagy más néven URL-jükkel, vagy URI-jükkel azonosítjuk. Ez teszi lehetővé, hogy a weboldalakra minden felhasználói környezetben egységes módon hivatkozzunk.
  Hazánkban sok szinonimája honosodott meg: weblap, weboldal, webhely, honlap, melyek mind ugyanazt a fogalmat takarják.

  Mi az a Ruby on Rails?

  A Ruby on Rails, David Heinemeier Hansson által megírt, a Ruby programozási nyelvre épülő, nyílt forrású (MIT licenc alatti) webalkalmazás-keretrendszer.
  Alapelvei a ne ismételd magad és a konvenciók a beállítások előtt: minden információ csak egy helyen szerepel (például egy adatbázis kezelő osztályban nem kell az oszlopokat definiálni, a Rails közvetlenül kiolvassa a nevüket az adatbázisból), és a konvenciókat követő elnevezésekhez automatikusan kódot generál a. AJAX-támogatása miatt a web 2.0 alkalmazások egyik népszerű keretrendszere.
  A Ruby on Rails keretrendszer különböző csomagokat tartalmaz, mint az ActiveRecord, ActiveResource, ActionPack, ActiveSupport és ActionMailer. Ezeken kívül bárki készíthet kiegészítéseket az alapcsomagok kibővítésére.

  Mi az a Ruby?

  A Ruby egy új generációs nyelv, melynek számos meglévő nyelv szolgált alapjául. Interpreteres, rendelkezik a script nyelvek (mint a PHP, Perl, Python, stb.) ismérveivel, sebessége (a többi script nyelvhez képest) nem hagy kívánnivalót maga után, ráadásként pedig barátságos objektum orientált programozást tesz lehetővé. Továbbá olyan általános nyelv, mely mind parancssori, mind webes használatra jó választás lehet - ez utóbbihoz megfelelő támogatással is bír.

  Mit jelent webtárhely bérlés?

  A webtárhely bérlés vagy csak simán tárhely bérlés olyan internetes szolgáltatás, mely során adott weboldalt egy adott szolgáltató szerverén tárolják. Mivel egy szerveren rengeteg weboldal tárolható, ezért ha csak egy vagy több weblapot szeretnék fenntartani - melyek összes kapacitása nem tesz ki egy önálló szervert - nem éri meg saját szervert vásárolni. Sokkal jobban megéri egy szolgáltatótól akkora méretű helyet bérelni, mint amire szükségünk van.

  Mit nyújt a webtarhely2.hu tárhely bérlés címén?

  Amennyiben igénybe veszi tárhely szolgáltatásunkat, adunk Önnek egy bizonyos tárterületet, mire elhelyezheti weboldalát. Mindemellett adunk mellé egy egyedi, kizárólag az Ön tárterületére mutató domain nevet is!

  Milyen szolgáltatásokat kapok webtárhelybérlés során?

  Kap tőlünk egy adott méretű tárterületet, mire elhelyezheti weboldalát. Mindemellett adunk mellé egy egyedi, kizárólag az Ön tárterületére mutató domain nevet is!

  Mi az a webtárhely szolgáltatás?

  A webárhely szolgáltatás vagy webhosting szolgáltatás olyan online tárhely szolgáltatás, mely során egy adott szerver bizonyos területét pontosabban kapacitását használja az ügyfél bérleti díj fejében, amin adatokat vagy weblapokat tárol.

  Mi az a web tárhely?

  A web tárhely olyan internetes szolgáltatás, ahol honlapot vagy webshopot tud elhelyezni. Valójában a web tárhely egy kiszolgáló szerver erőforrásának számos felhasználó között felosztott kapacitása, így egy felhasználó a rendszer által csak a felhasználó számára dedikált web tárhelyhez fér hozzá.

  Mi az a tárhelyszolgáltató?

  Tárhelyszolgáltatónak nevezzük azt a céget amelyik online tárhely szolgáltatásokkal foglalkozik.

  Webtárhely árak

  Webtárhely 200: Havi díj 600 Ft+ÁFA; Éves díj 3.500 Ft+ÁFA

  Webtárhely 1000: Havi díj 700 Ft+ÁFA; Éves díj 5.000 Ft+ÁFA

  Webtárhely 2000: Havi díj 800 Ft+ÁFA; Éves díj 6.000 Ft+ÁFA

  Webtárhely 5000: Havi díj 1.000 Ft+ÁFA; Éves díj 8.000 Ft+ÁFA

  Webtárhely 10000: Havi díj 1.200 Ft+ÁFA; Éves díj 12.000 Ft+ÁFA

  Webtárhely 20000 Havi díj 2.000 Ft+ÁFA; Éves díj 18.000 Ft+ÁFA

  Bővebben a Tárhely menüpont alatt

  Ingyenes webtárhely szolgáltatás, tényleg?

  Igen! Non-profit, segélyszervezetek vagy akár fiatalokból álló egyesületek számára ingyenes tárhely szolgáltatást nyújtunk!

  Ingyen webtárhely!

  A webtárhely2.hu non-profit és segélyszervezetek, vagy akár fiatalokból álló egyesületek számára ingyenes tárhely szolgáltatást nyújt!

  Mit adnak a webtárhely csomagok?

  Webtárhely csomagjaink magukba foglalják a tárhely méretét; a hozzá tartozó admin felületet, e-mail fiókot, alias korlátlan domain hozzáférést, e-mail tárhelyet, adatbázist, stb. Bővebb információ a Tárhely menüpont alatt olvasható!

  Mi az a korlátlan webtárhely?

  Azt jelenti, hogy a webtarhely2.hu-nál nincs korlátja a webtárhely bérlés kapacitásának. Természetesen vannak előre meghatározott kapacitású csomagjaink, de egyéni igények szerint bármekkorát tudunk biztosítani!

  Mit jelent a cPanel tárhely?

  Olyan bérelt webtárhely, amin cPanel tartalomkezelő van telepítve.

  Tárhely olcsón!

  Amennyiben Ön profi, megbízható ám olcsó webtárhely szolgáltatásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár!
  A webtarehely2.hu-n az ólcsó árak mellé valódi minőség párosul!

  Mit jelen a webtárhely kapacitás?

  A webtárhely kapacitása azt jelenti, hogy milyen nagy méretű az adott webtárhely vagyis hány MB vagy GB területet használhat ki.